Gasztro

Online szakkör A kultúra és az étel közötti összefüggés tudománya vagy művészete, de sokan vallják azt is, hogy a „kettő együtt”. Hozzátartozik a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája és minden más, ami az étkezéshez kapcsolható.

Ha ki szeretné tölteni, akkor kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon a weboldalra.

2021.09.30. 10:41  –  Vida Gábor (#961)
Üdvözlöm!

Régi hagyományos tájjellegű ételeket is fognak bemutatni illetve készíteni?
Nagy sikere van a családban a videóknak, melyeket szeretettel nézünk.
2021.09.30. 08:51  –  Kiss Júlia (#942)
Kedves Béla!

Az édesburgonya krémlevest megfőztem a hétvégén, és nagyon nagy sikerem lett a családban!
Köszönjük ez az íz élményt!

Ehhez a szakkörhöz egyelőre nem tartozik kvíz.

Amennyiben tetszik és hasznosnak találja a szakkört vagy a weboldalt, kérjük ajánlja ismerősének.

Kérdése van a szakkör valamelyik foglalkozását illetően? Üzenjen online az oktatónak.

Prohászka Béla a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a biztonságos böngészés és jobb felhasználói élmény biztosításához. Az oldal igénybevételével elfogadod a cookie-k használatát. Az Adatkezelési tájékoztató elolvasása.

Sütik kezelése

A sütik segítségével javítjuk szolgáltatásainkat. A weboldalon ezeket a sütiket használjuk:

A weboldal működéséhez elengedhetetlen funkciókért felelősek.

Név nélküli statisztika, ami segít minket a weboldal tovább fejlesztésében.

X
Regisztráljon a még teljesebb felhasználói élmény és az extra funkciók elérésének érdekében!
Egyben iratkozzon fel hírlevelünkre is!
Adatkezelési tájékoztatót
ÁSZF-et